GRILLROOM SIDE BRUNSSUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1288 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Side Brunssum. Meer weten? Ontdek meer

27 okt 2022 om 0:23 20:30uur besteld, 22uur bezorgd en nog koud en keihard vlees ook!
22 okt 2022 om 22:49 Broodje shoarma was gegrild spek zonder kruiden , de frieten waren half gebakken dus ik bestel niet meer bij Side
22 okt 2022 om 5:24 Het ete is oke maar als ze 5 min verderop zitten en ze er van 4 uur tot 6 uur over doen om een kleine bestelling te brengen dan helaas maar dit was de laatste keer het eten word minder qwa inhoud en de wachttijden langer veel te lang nooit meer
14 okt 2022 om 23:18 Bezorgtijden was meer dan twee uur. Kapsalon was waardeloos en koud. Pizza was koud. Wij zullen hier nooit meer bestellen.
4 okt 2022 om 21:37 Lang moeten wachten en dat voor 2 pizza's
30 sep 2022 om 21:50 Eten was goed warm en heeft prima gezmaakt. Vriendelijke bezorger.
30 sep 2022 om 10:04 Weet niet hoeze die pizza maken maar me darmen zijn het der niet mee eens Hele nacht op de wc gezeten
23 sep 2022 om 23:30 Het eten was koud!!! En kon ik eerst op nieuw warm gaan maken dan praat ik nog niet over dat ik de knoflook sous heb gemist bij mij bestelling! Dus al met al de laatste keer dat ik daar wat besteld heb!!!!